Helló MEXIKÓ! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. december 7-16.

Hajóutak, Mexikói hajóutak, Mexikói hajóutak Útazonosító: 622363
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

Helló MEXIKÓ! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. december 7-16.

Miami (United States), Costa Maya (Mexico), Cozumel (Mexico), Isla de Roatan (Honduras), Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahamas), Miami (United States)

Az Ön részvételi díja tartalmazza a repülőút költségeit Budapestről Miamiba és vissza, minden szükséges transzfert, adókat, illetékeket és borravalókat, teljes ellátást a hajón a választott kabinkategóriában, magyar nyelvű csoportkísérőt, fordítást a fakultatív kirándulásokon, egy éjszakás szállást reggelivel Miamiban, és egy Everglades Nemzeti Parkba szóló kirándulást. Célunk, hogy utazása minden pillanatában gondtalan és felejthetetlen élmény legyen.

Fedezze fel a Karib-tenger csodáit egy felejthetetlen csoportos hajóúton az MSC Seaside fedélzetén, amely egy magyar idegenvezetővel indul Miami varázslatos városából. Elképesztő kalandok várnak Önre már a hajóra szállás előtt egy exkluzív ajándék Everglades kirándulással, ahol az amerikai trópusok vadonját fedezheti fel. Az út során a hajó megáll Costa Mayában, Cozumel szigetén, Isla de Roatán paradicsomi tájain, az Ocean Cay privát szigetén, végül visszatérve Miami csillogó kikötőjébe. Élvezze a lenyűgöző tájakat, a kulturális kincseket és a kényelmes, luxus szolgáltatásokat, melyeket az MSC Seaside kínál. Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, foglalja le most álmai hajóútját, és merüljön el a Karib-tenger varázslatos világában!

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-07 - 2024-12-16 9 éj Belső kabin (IR1) Teljes ellátás 1.099.900 1.080.000 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok